TJENESTER
 

Vi tilrettelegger turer og arrangement for bedrifter, skoler, lag og foreninger. Vi tar oss av alle detaljer for ethvert arrangement og sørger for trygg logistikk og solid innhold. La oss bidra med tips og ideer, og spar tid ved å benytte deg av vår erfaring og nyttige nettverk.

 
Aktiviteter med "historisk sus"
    La oss gi ditt neste arrangement et lærerikt og artig historisk innhold. Skal du arrangere noe sosialt på jobben, for familie eller venner? Fjordturer, byvandringer, kåserier, middager på historisk grunn er noe av det vi arrangerer. Våre guider har god praktisk erfaringen og vet hva som gir suksess. Vi tar oss av båter, busser, guider, måltider, konserter mm, og sparer deg for tid med å ordne alle detaljene. Ring oss for ideer og forslag.
Ledsagerprogram og vertskapstjenester
La en profesjonell guide vise dine gjester Bergen. Vi tilrettelegger ledsagerprogram og skaper innhold og tidsskjema tilpasset den enkelte gruppe. Vi deltar i planleggingsfasen og vår ekspertise og brede erfaring gir god trygghet for en vellykket gjennomføring. Byen og Vestlandet har mye å by på, og vi kjenner perlene. Se nærmere på byvandringer, sightseeing og dagsturer for eksempler og ideer. Send en forespørsel og vi gir deg raskt et forslag tilpasset din gruppe.
Våre guider henter på flyplassen etc og tar imot dine gjester ved ankomst og sørger for en hyggelig og informativ start på bergensbesøket. Vi kan også ordne med transport.
Historievandringer for skoleklasser [topp]
    Legg pensumet til en byvandring og la elevene bli inspirert av en praktisk gjennomgang av historien. Vi tilpasser byvandringer til aktuelt pensum med fokus på norgeshistorie og samfunnsutvikling. Hanseatene er eksempel på et aktuelt tema. Lærere er velkommen til å avtale opplegg med en av våre spesialister. Vi lager også historiske rebuser. Kontakt oss, så lager vi et opplegg som er tilpasset aktuelt pensum.
       
Turer for klubber og foreninger [topp]
  Vi skreddersyr turer i Bergen og omegn til glede for alle grupper som ønsker en dag i det blå. Pensjonistforeninger, lag og venneklubber kan få tilpasset turprogram etter ønske. En av våre kunnskapsrike guider sørger for spennende innhold og god stemning. Vi kan også ordne med transport, måltider etc. Vi tilpasser opplegg etter bevegelighet. Se nærmere på våre turforslag under sightseeinger, byvandringer og dagsturer for ideer og inspirasjon. Kontakt oss, så setter vi raskt opp turforslag.
       
Privat guiding - bryllupsguiding mm. [topp]
Skal du gifte deg og får utenbys gjester? Da har vi den perfekte løsning for gjestene etter vielsen. Vi stiller med guide og buss og tar alle med på en sightseeing, gjerne med fokus på steder som er av betydning for brudeparet. La gjestene bruke tiden fra vielse til middag på en hyggelig og informativ guidet tur. Kontakt oss, og vi legger opp en passende rute.
 
Språksekretærer - Tolking [topp]
Allsidig yrkesbakgrunn, flytende språkkunnskaper, profesjonell fremtreden og god kontorerfaring gjør guider unike som språksekretærer. Ring oss og vi finner den rette for korte eller lengre oppdrag. Guidene benyttes også i andre sammenhenger f eks som registrerings-personell ved konferanser. Vi har også guider som tar tolkeoppdrag.
 
 
 
 
   
 
     
 
   
 
     
BergenByExpert Teatergaten 19 N-5010 Bergen Tlfl 55 70 60 88. E-post: info@bergenbyexpert.no
© BergenByExpert 2008