TETT PÅ HISTORIEN
  Bli med og opplev Bergens puls på nært hold. Hør om byens mangfoldige historie og bli bedre kjent med personligheter, gater og smau. Vi arrangerer en rekke faste byvandringer i ulike bydeler i serien "Vi vandrer i smug". På de faste turene er det bare å møte opp. Ingen forhåndsbestilling nødvendig. De fleste turene varer 1,5 time. Vi tilbyr også byvandringer for grupper, og skreddersyr gjerne program. Kontakt oss for tilbud.
 
 
Byvandringer
Alle vandringer kan bestilles for grupper når som helst.

Med fokus på byens historie og det særegne bergenske arrangerer vi byvandringer i ulike deler av Bergen. Bli med i smug og på allmenninger og stift bekjentskap med spennende personer, noen til inspirasjon andre til avskrekkelse. Opplev byens mangfold på nært hold!

Beskrivelser av turene finner du i menyen til venstre på denne siden.
   
   

 

Byvandringer for firmagrupper, foreninger og klubber
Ta kollegaene, klubben eller vennene med på en interessant og trivelig tur gjennom Bergens mangfoldige fortid og nåtid.
Vi inviterer til utforsking av byens kontraster og særegenheter på nært hold, og ingenting er som å bli bedre kjent med byen mellom de syv fjell til fots! Vi legger opp turer med mange forskjellige temaer, alt etter ønske.
Vi hjelper med planlegging, og har mange nyttige tips og forslag til opplegg og gjenomføring. Turene kombineres gjerne med et stopp på en pub med innlagt bergensquiz. Pris for 1,5–2 timer vandring inkl pubstopp med drikke og quiz. Kr 300,- pr pers ved minimum 10 pers.
Be om pris for mindre og store grupper.
           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
BergenByExpert Teatergaten 19 N-5010 Bergen Tlfl 55 70 60 88. E-post: info@bergenbyexpert.no
© BergenByExpert 2008